Aplikacioni

Qasja jonë:

Përgjegjësi e kufizuar: Ndërsa marrim masa të arsyeshme për të garantuar sigurinë dhe konfidencialitetin e informacionit që jepni, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute ose mbrojtjen nga aksesi, zbulimi, ndryshimi ose shkatërrimi i paautorizuar.

Përgjegjësia e përdoruesit: Ne ju inkurajojmë të tregoni kujdes dhe maturi kur ndani informacione personale në internet. Vendimi juaj për të dhënë vullnetarisht një informacion të tillë është vetëm në diskrecionin dhe rrezikun tuaj.

Ndërveprimet me palët e treta: Ne mund të përdorim shërbime ose platforma të palëve të treta për aspekte të ndryshme të operacioneve tona. Çdo informacion që ofroni vullnetarisht nëpërmjet këtyre shërbimeve të palëve të treta i nënshtrohet politikave dhe kushteve të shërbimit të tyre përkatëse të privatësisë. Ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për trajtimin e informacionit tuaj nga këto palë të treta.

Kuptimi i të drejtave tuaja: Është e rëndësishme që ju të kuptoni të drejtat dhe përgjegjësitë tuaja në lidhje me informacionin që jepni. Ne rekomandojmë rishikimin e politikës sonë të privatësisë për të kuptuar se si ne mbledhim, përdorim dhe ruajmë informacionin tuaj.

Vendimi juaj ka rëndësi:

Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe respektojmë zgjedhjet tuaja të privatësisë. Vendimi juaj për të na dhënë informacion personal vlerësohet dhe ne jemi të përkushtuar t'i trajtojmë me kujdes dhe në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi. Megjithatë, ne duam të theksojmë se vendimi juaj për të ndarë vullnetarisht një informacion të tillë është i juaji dhe ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për përdorimin e tij jashtë kontrollit tonë.

Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose reagim në lidhje me këtë zbulim ose praktikat tona të të dhënave, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe adresuar çdo pyetje që mund të keni.

Faleminderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen e vazhdueshme të Perspektive . Ne mezi presim t'ju shërbejmë duke respektuar zgjedhjet tuaja të privatësisë.

Në Perspektive Agency, ne përpiqemi të ruajmë transparencën dhe qartësinë në të gjitha ndërveprimet tona me klientët tanë të çmuar. Është e rëndësishme që ne të adresojmë pritjet tuaja në lidhje me informacionin që na jepni vullnetarisht.

Kur na jepni me dëshirë informacione personale si emri, mbiemri, numri i pasaportës, numri i telefonit dhe numri personal i identifikimit, është e rëndësishme të kuptojmë se ne nuk do ta mbajmë veten përgjegjës për përdorimin ose keqpërdorimin e një informacioni të tillë.

Vendimi juaj ka rëndësi:

Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe respektojmë zgjedhjet tuaja të privatësisë. Vendimi juaj për të na dhënë informacion personal vlerësohet dhe ne jemi të përkushtuar t'i trajtojmë me kujdes dhe në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi. Megjithatë, ne duam të theksojmë se vendimi juaj për të ndarë vullnetarisht një informacion të tillë është i juaji dhe ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për përdorimin e tij jashtë kontrollit tonë.

Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose reagim në lidhje me këtë zbulim ose praktikat tona të të dhënave, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe adresuar çdo pyetje që mund të keni.

Faleminderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen e vazhdueshme të Perspektive . Ne mezi presim t'ju shërbejmë duke respektuar zgjedhjet tuaja të privatësisë.

Sinqerisht,

Perspektive Agency