Gastronomi

Paga

Bazë 14.5/ora

Pas orës 22:00 30% ekstra

Të Dielave 50% ekstra

Gjatë festave 80% ekstra

Lokacioni

Ulm,Dortmund

Vendbanimi dhe transporti i siguruar

person preparing latte with art
person preparing latte with art
a chef holding a plate with a sandwich and chips
a chef holding a plate with a sandwich and chips