Punësimet me kualifikim

INFERMIERË

Infermierët e përgjithshëm mjekësorë dhe infermierët e radiologjisë

SPECIALIST

Specialist me diplomë minimale 2 vitesh

woman in white button up shirt and blue stethoscopewoman in white button up shirt and blue stethoscope
assorted books on wooden tableassorted books on wooden table
------------------------------------------------------------
SHOFERË KAMIONI

Shoferët e kamionëve me patentë shoferi të rëndë (komercial)

person holding iphone 6 inside carperson holding iphone 6 inside car
------------------------------------------------------------